Nieuws > Actief worden naast je studie? Solliciteer nu voor een bestuursjaar bij KOSS!

Kun jij goed werken in teamverband en wil je ervaring op doen als bestuurder? Wil jij je graag persoonlijk ontwikkelen en een ontzettend leuk en leerzaam bestuursjaar tegemoet gaan? Twijfel dan niet langer en solliciteer voor een bestuursfunctie bij KOSS!

KOSS is de overkoepelende vereniging voor alle studieverenigingen van Saxion, zowel in Enschede als Deventer. Het doel is het behouden en verbeteren van de sterke verbinding tussen alle studieverenigingen en het stimuleren van het studentenactivisme. KOSS zoekt vanaf ongeveer februari twee nieuwe bestuursleden.

Je kunt solliciteren voor de volgende functies:

  • Voorzitter

Als voorzitter geef je sturing aan de leden van het bestuur en ben je daarnaast het gezicht van de vereniging voor Saxion, publiek en media.

  • Penningmeester

De penningmeester is verantwoordelijk voor het financieel beleid. Daarnaast ondersteun je de voorzitter in het contact met grote partners, donateurs en sponsoren.

Solliciteren kan  door je motivatiebrief + CV te mailen naar bestuur@kos-saxion.nl. Ben je geïnteresseerd maar heb je nog vragen? Stuur dan ook een mailtje naar bovengenoemd mailadres.