Projectteam INTRO Enschede 2023!

Kom werken in het projectteam van de Saxion INTRO Enschede!

Wat was het fijn dat we afgelopen augustus eindelijk weer een fysieke introductie konden organiseren. Wellicht heb je hier zelf aan deelgenomen of was je misschien wel papa of mama en heb je eerstejaars studenten op sleeptouw genomen.

Tijdens de INTRO maak je kennis met je medestudenten, Saxion en de stad. Dit kunnen we natuurlijk niet zonder jouw hulp, energie en inspiratie!

 

Wil jij meewerken aan een onvergetelijke start van het studiejaar?

Ben jij de student die enthousiast is en in is voor een feestje? Maak jij makkelijk contact en ben je niet bang om de telefoon te pakken om interne en externe partijen te benaderen?

Meld je dan nu aan als medewerker voor de INTRO Commissie! Per Saxion locatie zal er een projectgroep worden samengesteld die door een locatiecoördinator zal worden aangestuurd. Voor locatie Enschede zijn we nog opzoek naar medewerkers voor de INTRO Commissie.

Voor deze toffe job is het wenselijk dat je vanaf 1 maart 2023 flexibel inzetbaar bent (circa 4 uur per week, vanaf juni 8 uur per week en in augustus fulltime). De INTRO vindt plaats van 28 tot en met 31 augustus!

 

Wat bieden wij?

Naast een onvergetelijke tijd en een boel ervaring krijg je betaald op basis van een beloning op het niveau van schaal 6.0 (de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Hbo). De aanstelling verloopt via de Saxion studentenpool – Onderwijs Student Support. Dit komt ongeveer neer op €15 per uur voor ongeveer 220 uren vanaf je aanstelling tot en met de INTRO week.

 

Aanmelden?

Bij interesse ontvangen we graag je CV en motivatie op introductie.enschede@saxion.nl

 

Op onze website gebruiken wij Cookies, door hier te klikken gaat u akkoord met onze Privacy verklaring