Ben jij de student die de Saxion Introductie 2022 onvergetelijk maakt?

Ongetwijfeld herinner jij jouw introductie nog waarin je kennis hebt gemaakt met je medestudenten, Saxion, docenten en de stad. Een mooie start van een nieuwe fase in je leven waarin vriendschappen voor het leven zijn ontstaan.

Afgelopen twee jaar was de introductie anders en heeft deze grotendeels online plaatsgevonden. In deze – nog steeds – bizarre tijden is er veel onzekerheid, maar wat we zeker weten is dat we er alles aan doen om een onvergetelijke introductie 2022 (die plaatsvindt in de week van 29 augustus t/m 2 september 2022) neer te zetten. Maar dit kunnen we natuurlijk niet zonder jouw hulp, energie en inspiratie! Wil jij meedenken over een onvergetelijke start het studiejaar?

Ben je:

  • Gek op organiseren, creatief en innovatief?
  • Communicatief vaardig, pro-actief en enthousiast?
  • Goed bekend met de Engelse taal?
  • Een ambassadeur voor Saxion?
  • Flexibel inzetbaar vanaf 1 maart voor enkele uren per week, en de maand augustus fulltime?
  • ..en houd jij ook van een feestje?

Meld je dan nu aan als bestuurslid van de Saxion Introductie en geef hierbij je Saxion-locatievoorkeur aan. Per Saxion-locatie zal er een bestuur worden samengesteld dat
door een coördinator wordt aangestuurd.

Wat bieden wij?

Naast een onvergetelijke tijd en een boel ervaring krijg je een vergoeding op basis van een beloning op het niveau van schaal 6.0 (de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-HBO). De aanstelling verloopt via de Saxion-studentenpool Onderwijs Student Support.

Wat moet je doen?

Herken jij jezelf hierin en ben je enthousiast geworden? Laat ons dan weten waarom jij als bestuurslid van de Saxion Introductie 2022 aan de slag wil. Dat mag in de vorm van een mail, online boodschap of een andere creatieve manier waarmee jij je van jouw beste kant kunt laten zien.

Stuur ons je motivatie

Stuur jouw motivatie waarin je aangeeft voor welke Saxion-locatie je wilt helpen uiterlijk vóór 15 maart 2022 naar introductie@saxion.nl

De definitieve keuze wordt gemaakt op basis van motivatie en competenties, en een vervolggesprek met de geselecteerde kandidaten.

Op onze website gebruiken wij Cookies, door hier te klikken gaat u akkoord met onze Privacy verklaring