Vacature Kascontrole Commissie KOSS

Ben jij goed in het ontcijferen van financiële documenten? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar nieuwe leden voor in de Kascontrole Commissie. Als lid van de commissie controleer je en ondersteun je de penningmeester van KOSS. Gedurende het jaar bespreek je op een aantal momenten met de penningmeester de voortgang van KOSS op financieel gebied. Hierbij controleer je ook de boekhouding en of het geld volgens de opgestelde begroting wordt uitgegeven. Daarnaast controleer je de jaarlijks opgestelde begroting en het financieel (half-)jaarverslag. Tijdens de Algemene Vergadering spreek je een advies uit naar de leden van KOSS. De kascommissie bestaat tenminste uit twee leden, dus je staat er niet alleen voor. 

Wat zijn je werkzaamheden als lid van de Kascontrole Commissie?

Als KasCo-lid bij KOSS voer je verschillende taken uit voor de commissie. De taken zijn hieronder weergeven:

 

  • Je controleert een aantal keer per jaar de boekhouding van KOSS;
  • Je controleert de opgestelde begroting voor het boekjaar;
  • Je controleert de financiële verslagen welke opgesteld worden door de penningmeester van KOSS;
  • Je bespreekt de bevindingen bij de Algemene Vergaderingen van KOSS;
  • Je onderhoudt contact met de penningmeester van KOSS over de financiën van de verenging.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen & competenties:

 

  • Je bent gemotiveerd om KOSS verder te helpen;
  • Je bent in staat financiële documenten te lezen en te begrijpen;
  • Je bent punctueel, integer en betrouwbaar;
  • Je hebt ervaring op het gebied van het bewaken van de financiën, bijvoorbeeld binnen een bestuur of commissie van een studievereniging binnen Saxion;
  • Je bent actief (geweest) binnen een commissie of bestuur van een studievereniging binnen de Hogeschool Saxion en hebt een goed beeld van de organisatie.

Hoe lang duurt de functie?

De functie duurt in principe 12 maanden. Wij zijn op zoek naar een student die per direct als lid van de Kascontrole Commissie aan de slag wil gaan. Daarbij is de functie zeer goed uit te voeren naast een studie.

Interesse?

Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatiebrief zo snel mogelijk naar bestuur@kos-saxion.nl. Wacht dus niet langer en mis deze kans niet!

Als je nog vragen hebt dan kun je ook hiervoor contact opnemen met ons. Dit kan ook via het e-mail adres bestuur@kos-saxion.nl.

Wanneer je een sollicitatie hebt ingestuurd nemen wij contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprek waarin wij de sollicitatie met je bespreken en eventuele verdere vragen kunnen beantwoorden.

Op onze website gebruiken wij Cookies, door hier te klikken gaat u akkoord met onze Privacy verklaring