Vacature Voorzitter KOSS

Wat doe je als voorzitter bij KOSS?

Als Voorzitter bij KOSS voer je verschillende taken uit. Als eerst ben je eindverantwoordelijk voor het gevoerde beleid van de vereniging. Daarnaast leid je de bestuursvergaderingen van de vereniging en stuur je de overige bestuursleden aan op alle taken die er gedaan moeten worden. Als voorzitter ben je ook verantwoordelijk voor het positioneren van KOSS in de media en ook het positioneren van KOSS binnen Saxion. Verder leid je de algemene en bijzondere vergaderingen en onderhoud je contact met grote partner, donateurs en sponsoren. De voorzitter van de vereniging is ook verantwoordelijk voor de waarborging van de continuïteit van de vereniging en moet je als voorzitter daarom erop toezien dat er op tijd wordt begonnen met het werken aan tijdgebonden opdrachten, zoals het werven van nieuwe bestuursleden.

Heb je ervaring nodig?

Nee, het is zeker geen vereiste om ervaring te hebben als bestuurder maar dit is wel super handig om te hebben. Voordat je begint met een functie zul je uitgebreid ingewerkt worden. Hierdoor zul je er helemaal klaar voor zijn wanneer je officieel begint.

Wat zijn de voordelen?

Wanneer je Voorzitter wordt bij KOSS levert dit de volgende voordelen op:

  • Tijdens een bestuursjaar leer je veel op het gebied van organiseren en communiceren. Dit zijn vaardigheden die je de rest van het leven kunt gebruiken;
  • Je leert veel op het gebied van communicatie en hoe je vergaderingen moet leiden;
  • Het staat erg goed op je CV;
  • Je krijgt toegang tot een kantoor in Deventer en een kantoor in Enschede. Hier kun je rustig al je taken uitvoeren en vergaderen;
  • Vanuit Saxion krijg je een vergoeding als bestuurder. Deze vergoeding lag in 2019 – 2020 voor KOSS bestuurders op € 1400,-;
  • Een bestuursjaar is daarnaast ook erg leuk en gezellig. Tijdens een bestuursjaar zul je veel nieuwe mensen ontmoeten en daarbij ook nieuwe connecties opbouwen.

Hoe lang duurt de functie?

De functie duurt in principe twaalf maanden. Daarbij is de functie goed uit te voeren naast een studie.

Interesse?

We snappen natuurlijk dat je misschien nog vragen hebt naar aanleiding van de vacature of misschien al nieuwsgierig bent geworden.

Je kunt hiervoor contact opnemen met ons. Dit kan via het e-mail adres bestuur@kos-saxion.nl.
Wanneer je interesse hebt nodigen we je ook graag uit voor een gesprek. Hierbij kunnen we verder toelichten wat KOSS en de functie Voorzitter inhoudt.

Wacht dus niet langer en mis deze kans niet!

Op onze website gebruiken wij Cookies, door hier te klikken gaat u akkoord met onze Privacy verklaring