HBO Sociëteit Enschede

Gelegen aan de Stadsgravenstraat 41-43 in Enschede vind je HBO Sociëteit De Generaal en De Admiraal. HBO Sociëteit Enschede is dé uitgaansgelegenheid voor studenten in en om Enschede. 

 

Wij organiseren regelmatig feesten en borrels, voor en door studenten! Zo hebben we om de week op de woensdag of dinsdag een soosavond, waar je gezellig kan komen bijpraten onder het genot van een lekker drankje. Zo bieden wij natuurlijk al je standaard mixdrankjes en hebben we op deze soosavonden ook een variërend assortiment aan speciaal bieren. Verder organiseren wij gemiddeld 5 HBO-feesten per collegejaar welke open zijn voor alle studenten. Daarnaast verhuren wij de locatie ook aan derden, zoals bijvoorbeeld studieverenigingen of studenten, dus er is elke week wel iets te doen in De Generaal en De Admiraal!

 

Voor de actuele lijst van al onze komende activiteiten kun je kijken in de agenda op deze website. HBO Sociëteit Enschede is ook actief op sociale media kanalen zoals Facebook en Instagram. Via deze kanalen worden ook de feesten & openingstijden gecommuniceerd. 

 

Om een reservering te plaatsen kun je het formulier op deze website invullen of een mail sturen naar degeneraal@kos-saxion.nl.

admiraal
De Generaal Enschede

Op onze website gebruiken wij Cookies, door hier te klikken gaat u akkoord met onze Privacy verklaring