Vacature Raad van Commissarissen

Vanaf per direct zijn wij op zoek naar nieuwe en enthousiaste leden voor de Raad van Commissarissen. Wil jij je cv uitbreiden en ben je op zoek naar een leuke uitdaging naast je studie of baan, lees dan verder!

Wat is de Raad van Commissarissen?

Het Koepel Overleg Studenten Saxion is het koepelorgaan voor alle studieverenigingen van Saxion Hogeschool. Als koepelorgaan behartigen ze de belangen van hun leden . In 2011  is KOSS opgericht om de studieverenigingen binnen Saxion samen te brengen en zo samen sterker te staan.

Koepel Overleg Studenten Saxion heeft een Raad van Commissarissen (RvC) bestaande uit vijf leden.  Elk van de leden van de Raad van Commissarissen beschikt over brede kennis, ervaring en competenties en daarnaast specifieke deskundigheden.

Het doel van de Raad van Commissarissen is vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid bij te dragen aan het goed functioneren van het Koepel Overleg Studenten Saxion. De Raad van Commissarissen fungeert als toezichtsorgaan en controleert het bestuur.

Wat zijn je taken?

De taken binnen de RvC zijn erg verschillend. Een aantal voorbeelden van portefeuilles zijn

  • Financiën
  • De Generaal
  • Juridisch
  • Beleid

Interesse?

Het hebben van ervaring is een pré, maar geen vereiste.

Word jij er enthousiast van om op deze manier betrokken te blijven bij de belangenbehartiging van de studieverenigingen van Saxion? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact met ons op via rvc@kos-saxion.nl

Heb je vragen, stel ze gerust! Graag vertellen we je alles over deze leuke en leerzame functie!

Op onze website gebruiken wij Cookies, door hier te klikken gaat u akkoord met onze Privacy verklaring