Vacature Secretaris KOSS

Wil jij jouw communicatieve kwaliteiten inzetten als secretaris binnen het KOSS-bestuur? En tijdens jouw bestuursjaar werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Als secretaris vorm je een belangrijke spil binnen het KOSS-bestuur; je verzorgt namelijk in het geheel genomen de meeste interne en externe communicatie. Denk aan het up-to-date houden van de website, het mailverkeer en het onderhouden van alle social media kanalen (Instagram, Facebook en LinkedIn). Daarnaast beheer je de ledenadministratie, de statuten, de archieven en de algemene reglementen. Je werkt aan de verslaglegging van de verschillende vergaderingen, ALV’s en overleggen die het KOSS-bestuur voert met Saxion, haar leden en externe partners. Komend studiejaar ga je samen het bestuur aan de slag met de langetermijnvisie van de koepelvereniging.

Wat zijn je werkzaamheden als secretaris bij KOSS?

Als secretaris bij KOSS voer je verschillende taken uit. De taken zijn hieronder weergegeven:

 

  • Je verzorgt de meeste interne- en externe communicatie uitingen van KOSS;
  • Je beheert de ledenadministratie, de statuten, de archieven en aanvullende reglementen;
  • Je notuleert de bestuursvergaderingen, de Algemene – en Bijzondere Ledenvergaderingen;
  • Je onderhoudt het contact met de partners van KOSS en verschillende diensten binnen Saxion;
  • Je stelt de lidmaatschapsbestanden van de Studystore op;
  • Je verzorgt de berichtgeving op de social media kanalen van KOSS (Instagram, Facebook en LinkedIn).

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen & competenties:

 

  • Je bent organisatorisch sterk, gestructureerd, analytisch ingesteld, communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk) en je hebt een vlotte pen;
  • Je hebt oog voor strategische en doelgerichte communicatie en weet de boodschap op de juiste manier voor het voetlicht te brengen;
  • Je bent een teamplayer en weet het KOSS-bestuur samen met de andere bestuursleden op het gebied van de positionering van KOSS en professionalseringsaanbod een stap verder te brengen;
  • Je bent actief (geweest) binnen een commissie of bestuur van een studievereniging binnen de Hogeschool Saxion en hebt een goed beeld van de organisatie.

Hoe lang duurt de functie?

De functie duurt in principe 12 maanden. Wij zijn op zoek naar een student die vanaf oktober de functie secretaris wil vervullen. Daarbij is de functie goed uit te voeren naast een studie.

Vergoeding

Wanneer je een bestuursjaar doet bij KOSS heb je recht op een vergoeding vanuit Saxion. De tegemoetkoming is geregeld vanuit het Reglement Profileringsfonds. Aankomend jaar zal deze vergoeding voor KOSS bestuurders waarschijnlijk tussen de €2000 – €2500 liggen.

Interesse?

Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatiebrief naar bestuur@kos-saxion.nl. Wacht dus niet langer en mis deze kans niet!

Als je nog vragen hebt dan kun je ook hiervoor contact opnemen met ons. Dit kan ook via het e-mail adres bestuur@kos-saxion.nl.

Wanneer je een sollicitatie hebt ingestuurd nemen wij contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprek waarin wij de sollicitatie met je bespreken en eventuele verdere vragen kunnen beantwoorden.

Op onze website gebruiken wij Cookies, door hier te klikken gaat u akkoord met onze Privacy verklaring